zithromax kopen

Zithromax kopen

Zithromax is een macrolide-antibioticum. Het bevat de werkzame stof azitromycine. Dit zorgt ervoor dat bacteriën geen eiwitten kunnen aanmaken en als gevolg hiervan zullen sterven. Hierdoor geneest een bacteriële infectie en verdwijnen de navenante klachten. Zithromax is ook tegen SOA’s als chlamydia.

Toon reviews Bekijk laagste prijs

Product Prijs (incl. artsconsult)  
Zithromax 250 mg 4 caps. € 48,00 Bekijk product
Azithromycin 250 mg 4 caps. € 51,70 Bekijk product
Azithromycin 250 mg 4 tabl. € 51,70 Bekijk product
Zithromax 250 mg 6 caps. € 57,50 Bekijk product
Azithromycin 250 mg 6 caps. € 54,50 Bekijk product
Azithromycin 500 mg 2 tabl. € 48,20 Bekijk product
Azithromycin 500 mg 3 tabl. € 58,50 Bekijk product

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt om een aantal bacteriële infecties te bestrijden, hieronder vallen bijvoorbeeld:
– Soa’s
– Luchtweginfecties
– Diarree
– Huidinfecties

Hoe gebruikt u dit medicijn?

Er zijn tabletten en capsules van Zithromax. Deze dienen in zijn geheel te worden ingenomen met voldoende vloeistof. Dit kan op een lege maag, maar mocht u dan last krijgen van maagproblemen, neem het dan in na de maaltijd. Wees ervan bewust, dat u een antibioticum kuur altijd helemaal afmaakt. Ook wanneer u zich voor het einde van de kuur al beter voelt. Bacteriën kunnen altijd achterblijven en wanneer de kuur niet wordt afgemaakt, kan de infectie zo weer terugkeren.

Wanneer Zithromax niet te gebruiken?

U kunt dit niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor azitromycine, macrolide-antibiotica of de aanwezige hulpstoffen. Ook wanneer u borstvoeding geeft, kunt u geen gebruik maken van dit medicijn. Verder dient u bij ernstige aandoeningen of het gebruik van andere medicatie, een arts te raadplegen.

Dosering

De dosering wordt altijd door een arts bepaald. Meestal neemt een kuur 1 tot 5 dagen in beslag. Maar het kan ook zijn dat u een langdurige kuur nodig heeft. Kinderen die minder wegen dan 45 kilogram, kunnen van de dokter Zithromax in vloeibare vorm krijgen voorgeschreven. Het is uitermate belangrijk altijd de voorgeschreven instructies van de dokter aan te houden, voor het beste resultaat.

Bijwerkingen

Bij Zithromax worden bijna geen bijwerkingen waargenomen. Toch kan het zo zijn dat u last krijgt van bepaalde symptomen, zoals maagdarmklachten, hoofdpijn of schimmelinfecties van de slijmvliezen. Deze bijwerkingen zijn meestal vrij licht van aard en verdwijnen vanzelf. Mocht dit niet het geval zijn, raadpleeg dan een arts.

Reviews

Last van bijwerking

★★★★☆
Omdat ik last kreeg van een huidaandoening, moest ik Zithromax gebruiken. ik heb het 5 dagen meten gebruiken en het was echt geen pretje. Ik kreeg last van diarree, maar ik heb de kuur wel afgemaakt. Gelukkig heeft het zijn werk goed gedaan en ben ik van mijn probleem af.
- Nicole
Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies