Zolpidem

Zolpidem kopen

Zolpidem, verkocht onder de merknaam Ambien, is een kalmeringsmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van slaapproblemen. Het wordt meestal aanbevolen als slaaphygiëne niet effectief is. De inslaaptijd wordt verminderd met ongeveer een kwarties en als je een grote dosis inneemt blijf je langer in slaap.

Toon reviews Koop medicijn

Zolpidem bestellen Prijs (incl. artsconsult)  
Zolpidem 10mg € 50 Bekijk product

Slapeloosheid

Zolpidem wordt meestal alleen aanbevolen voor slapeloosheid op kort termijn. Je kunt het gebruiken als je beter wilt inslapen of voor het blijven slapen.

Mag ik autorijden in combinatie met gebruik Zolpidem?
Je mag zolpidem niet innemen als je gaat autorijden. Het kan namelijk de rijvaardigheid verminderen en dit verhoogd het risico op een verkeersongeval. Je kunt bijvoorbeeld achter het stuur in slaap vallen of je opeens misselijk gaan voelen. Om deze reden schrijven doktoren dus een lage dosis voor aan hun patienten.

Het gebruik van zolpidem

Zolpidem is een slaapmiddel die wordt gebruikt bij slapeloosheid. Binnen een half uur wordt je slaperig en suf en dit kan ongeveer zes uren duren. Je mag het niet elke dag of te vaak gebruiken. Je lichaam wordt anders afhankelijk van het medicijn en het is dan moeilijk om te stoppen om het te gebruiken. Als je het te lang hebt gebruikt zul je langzaam moeten afbouwen. Je kunt dan ontwenningsverschijnselen krijgen zoals, vermoeid worden en suf voelen. Ook je reactievermogen wordt verminder.

Deze medicijn kan een wisselwerking hebben als je het inneemt met andere medicijnen. Bespreek het dus eerst met je arts, voordat je het inneemt. Het kan namelijk gevaarlijk zijn om verschillende soorten medicijnen tegelijk in te nemen. In plaats dat ze je symptomen helpen kunnen ze juist averechts gaan werken.

Dosering

Bespreek de dosering in overleg met jouw arts.

Bijwerkingen

Net zoals elke andere medicijn heeft ook zolpidem enkele bijwerkingen. Je kunt dus last krijgen van misselijkheid, hoofdpijn en slaperigheid. Belangrijk is dus om het pas in te nemen voor het slapengaan en niet als je naar het werk moet of naar school.

Reviews

Review schrijven

Artsconsult

Raadpleeg altijd een arts voor het gebruik van dit medicijn

Disclaimer

Dokter Medicijn is niet aansprakelijk voor de bestellingen van de medicijnen die besteld worden bij andere

Neem altijd contact met uw huisarts op alvorens u medicijnen wil gaan gebruiken.

Ons advies